Haber

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, uzun yıllar görev yapan muhtarlara teşekkür plaketi verdi.

EskişehirBüyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, uzun yıllardır muhtarlık görevini yürüten Akçami İlçe Muhtarı Kemal Mandal ve Gültepe İlçe Muhtarı. Ali AliBaşarılı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, EskişehirTürkiye’nin ve Türkiye’nin en uzun süre görev yapan muhtarları arasında yer alan Akçami İlçe Muhtarı Kemal Mandal ve Gültepe İlçe Muhtarı Ali AliMakamında ağırladı.

44 yıldır muhtarlık yapan Kemal Mandal (84) ve Ali Ali77 kişiyi ağırlayan Büyükerşen, emektar muhtarlara üstün hizmetlerinden ve belediye ile vatandaş arasındaki bağa büyük katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Burada konuşan Büyükerşen, ” Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile halkımız arasında köprü görevi görerek büyük hizmetler yapan iki muhtarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Hem kendimin hem de Eskişehir halkının şükran ifadesi olan bu yatakları kendilerine hediye ediyorum. Eskişehir halkına çok büyük hizmetler yaptılar, her iki muhtarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Kendim ve Eskişehir halkı adına çok teşekkür ediyorum. “Elbette görevi bırakıyorum ama Atatürk ilkelerine uygun bir Büyükşehir Belediyesi Liderinin Eskişehir’e yakışacağını düşünerek yanımda eğitim almış avukat Ayşe Ünlüce’yi muhtarlarımıza ve siz değerli Eskişehir halkına emanet ediyorum. “dedi.

Muhtarlar Kemal Mandal ve Ali Al da Büyükerşen’e ince düşünceliliğinden dolayı teşekkür ederek, “Çok güzel vakit geçirdik, çok duygulandık. Eskişehir’e yaptığınız hizmetler unutulmaz. Her zaman yanımızdaydınız. Gerçekten çok teşekkür ederiz.”

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantı, çekilen fotoğrafla tamamlandı.

Kaynak: ANKA / Yerel

kirikhan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu